Werkwijze

Een huis is niet zomaar gebouwd. Met een doordachte werkwijze leiden wij het traject in de juiste banen. Onderstaande stappen geven u een indruk wat u allemaal te wachten staat. 

 • Kennismaking
  1

  Een eerste kennismaking om elkaar beter te leren kennen, dat is een belangrijke stap in het maken van een keuze voor een ontwerper voor uw huis. Komen we samen op één lijn, dan pakken we de draad verder op.

 • Programma van eisen
  2

  Uw wensen, dromen en eisen voor uw huis, daar zijn wij nieuwsgierig naar! Onze ervaring, kennis en creativiteit ondersteunen u bij het maken van een compleet programma van eisen voor uw droomhuis.

 • Voorlopig ontwerp
  3

  Met uw wensen, stijl en financiële mogelijkheden maken wij uw plannen tot een concreet ontwerp. Door goed overleg en juiste afstemming gaan wij door totdat we uw ontwerp op papier hebben staan, zowel in 2D als in overleg ook in 3D.

 • Definitief ontwerp
  4

  Bij het definitief ontwerp zijn alle mogelijkheden afgewogen en zijn uw eisen verwerkt. Op papier staat uw droomhuis dat past binnen uw budget en de kaders die een gemeente stelt.

 • Vergunning
  5

  De gemeente moet toestemming geven voordat u kunt gaan bouwen. Dit kan een heel proces zijn en kost tijd en geld. Soms moet een ontwerp bijgeschaafd worden. Wij helpen u door deze procedures heen en bemiddelen tussen de eisen van de gemeente en de plannen van u als opdrachtgever.

 • Bouwvoorbereiding
  6

  Een goede voorbereiding is het halve werk. Bouwen gaat in stappen en moet in de juiste volgorde opgezet worden. Alle tekeningen en het bestek worden helder opgezet, zodat de ondernemers weten wat ze voor u mogen bouwen.

 • Prijsvorming
  7

  Uw budget speelt een belangrijke rol in het hele traject. Wij zoeken voor u de juiste aannemer die past bij uw stijl en budget. Door scherpe onderhandelingen zoeken wij een balans tussen de juiste prijs- kwaliteit verhouding.

 • Bouwbegeleiding
  8

  Niet altijd wordt gebouwd zoals het ontwerp het aangeeft. Wij houden uw ontwerp voor ogen en zorgen dat u en de aannemer eenzelfde richting volgen.

 • Oplevering en nazorg
  9

  Wij gaan door tot het eindresultaat is behaald en de afwerking is voltooid. Met ons kritische oog zetten wij voor u de puntjes op de i.

Start uw topproject

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies voor uw droomhuis.

06 - 54 68 81 24e-mail

We denken graag met u mee!